Spaarnwouderweg 1163
     2141 BN  Vijfhuizen
     Telefoon 023 536 2626


        
Ook voor opslag in zeecontainers

Caravanstalling Zeevaarder

Dit privacy statement betreft de verwerking van persoonsgegevens via www.caravanstallingzeevaarder.nl, verder genoemd ‘Website’.

 Privacyverklaring

Verantwoordelijke
Caravanstallingzeevaarder.nl is verwerkingsverantwoordelijke in de zin van de Privacywetgeving (AVG).

Caravanstallingzeevaarder.nl respecteert de privacy van alle bezoekers aan onze Website. Wij verzamelen geen persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor het tonen van de Website en de daarop aangeboden diensten. Voor het gebruik van cookies op onze Website, zie ons cookie statement.

Via deze Website verzamelde gegevens worden conform de Privacywetgeving verwerkt. Middels dit Privacy Statement wil Caravanstallingzeevaarder.nl u informeren over de verwerking van uw gegevens door Caravanstallingzeevaarder.nl via onze Website. Neem voor vragen gerust contact via ons telefoonnummer.

Welke gegevens verzamelen wij?
Caravanstallingzeevaarder.nl verzamelt in principe geen persoonsgegevens.

 Cookies
Deze Website maakt daarnaast gebruik van cookies. In sommige gevallen stelt de wet cookie gebruik gelijk met de verwerking van persoonsgegevens. Persoonsgegevens die door middel van de cookies op onze Website zijn verzameld worden alleen gebruikt voor het leveren van de diensten op deze Website en voor analytische doeleinden. Voor meer informatie over het gebruik van cookies, zie onze cookie statement.

Derden-dienstverleners
Caravanstallingzeevaarder.nl kan gebruik maken van derden voor het verlenen van bepaalde diensten, bijvoorbeeld een extern ingehuurde webmanagers of tekstschrijvers

Dit beleid is opgesteld in maart 2018 en voor het laatst gewijzigd in maart 2018. Wanneer Caravanstallingzeevaarder.nl wijzigen doorvoert in de manier waarop met de via deze Website verzamelde persoonsgegevens wordt omgegaan, zal dit via een wijziging in het privacy statement bekend worden gemaakt. Bij ingrijpende wijzigingen zullen wij u op de hoogte stellen via e-mail.

Dit privacy statement is voor het laatst gewijzigd op 8 maart 2018.


 Cookie Statement

In dit document willen wij u informeren over het gebruik van cookies op de website van Caravanstallingzeevaarder.nl. Het betreft meer specifiek het gebruik van cookies op het domein www.caravanstallingzeevaarder.nl

Zoals de meeste websites, gebruikt ook onze website technologieën die kleine databestanden plaatsen op uw computer, tablet of mobiele telefoon. Door deze kleine bestandjes kunnen wij bepaalde informatie over u onthouden, zoals uw taalinstellingen, maar ook bepaalde informatie voor analytische doeleinden opslaan. De Website van Caravanstallingzeevaarder.nl maakt alleen gebruik van cookies voor technische en analytische doeleinden. Omdat de cookies die wij plaatsen “geen of slechts geringe” inbreuk op de privacy maken, vragen wij niet om uw toestemming.

Voor meer informatie over cookies en soortgelijke technologieën in het algemeen, raadpleeg deze website: http://www.allaboutcookies.org

Wanneer u het gebruik van cookies niet wilt toestaan, danwel bepaalde cookies wilt verwijderen, kunt u gebruik maken van de hulpmiddelen die in de meeste commerciële browsers beschikbaar zijn. De voorkeuren zullen voor elke browser die u gebruikt apart moeten worden ingesteld en verschillende browsers bieden verschillende functionaliteiten en opties.

- De cookies die wij op deze website gebruiken zijn:

 Technische cookies
Deze cookies zijn nodig om deze site correct te laten werken. Denk daar bij aan (indien van toepassing) het bijhouden van de inlog-status, en de sessie-id’s. Daarnaast zijn er kleine sessie settings zoals ‘site-taal’ welke op dit moment NL is. Ook bijvoorbeeld de interne statistieken van het sitebezoek worden door middels van cookies bijgehouden. Deze cookies zullen ‘verdwijnen’ bij het sluiten van uw browser.

 Google 
- Deze cookies wordt gebruikt voor Google Analytics, waarmee wij analytische data over de Website(s) kunnen verzamelen, zoals het aantal bezoekers, de duur van een bezoek en de gemiddelde duur per pagina. Op deze site is een knop opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerk van Google+ Hiervoor zal een cookie worden gebruikt. 

Caravanstallingzeevaarder.nl gebruikt de informatie van Google Analytics om inzicht te krijgen in het gebruik van de website en om de gebruikerservaring te verbeteren. We volgen hierin de handleiding Privacyvriendelijk instellen van Google Analytics van de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit betekent dat we Google hebben geïnstrueerd om de laatste drie cijfers van je IP-adres te verwijderen (anoniem maken) en dat we de standaardinstellingen om "data met Google te delen", hebben uitgeschakeld.

Daarnaast heeft Caravanstallingzeevaarder.nl een verwerkersovereenkomst met Google Inc. gesloten. We maken geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics cookies. De beperkte informatie die door het gebruik van Google Analytics wordt gedeeld met Google wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google is aangesloten bij het EU/US Privacy Shield, waardoor een passend beschermingsniveau voor de verwerking van persoonsgegevens wordt gewaarborgd.

- Hoe kunt u zelf bepalen welke informatie naar Google wordt verzonden?
Voor meer informatie over hoe Google de data gebruikt en hoe deze beheerd kan worden klikt uw op de link hieronder.
https://www.google.com/intl/nl/policies/privacy/partners/

- Hoe Google gegevens gebruikt wanneer u sites of apps van onze partners gebruikt.

- Google veiligheidscentrum
https://www.google.nl/intl/nl/safetycenter/

- Google browser ad-on Opt-Out Google analytics
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Voor vragen over ons cookie statement kunt u altijd telefonisch contact opnemen.

Dit cookie beleid is voor het laatst gewijzigd op 08 maart 2018


 

(c) Zeevaarder - Vijfhuizen

Wij gebruiken Cookies om onze website goed te laten werken. Cookies zijn essentieel om deze site te bezoeken.
Meer over Cookies op onze Privacy&Cookie pagina.

  Ik accepteer cookies van deze site.
EU Cookie Directive plugin i.s.m. www.channeldigital.co.uk